Jag blir fan argEfter att ha följt bloggen http://ladydahmer.se/ ett tag, så har jag börjat fundera mer på det här med genus och kön. Igår hittade jag den här bilden i en Julia-tidning. Jag blir så arg! Ja, jag rakar benen, men jag är femton snart sexton år. Många som läser den här tidningen är tio-elva, bara barn!

Lite dubbelmoral från redaktionens sida måste jag säga. I ena sekunden står det att du duger som du är, du är fin utan smink och andra liknande saker. Sedan lägger de in den här serien. Budskapet är ju klart och tydligt att "killar inte tycker om tjejer som inte rakar benen." Sjukt ju.

Jag är ganska ofta arg på Julia-tidningen har jag märkt. Men annars brukar det vara för att dom skriver elaka saker om Michael Jackson, dom jävlarna. Då blir jag fly förbannad, dom har ingen rätt att trakassera honom i sin tidning, nepp.

Peace

Ville bara säga att..

Detta inlägg är tillägnat min fina vän (och kusin) Josefine.

Med risken att låta som en fjortis så vill jag bara säga att du Josse betyder så extremt mycket för mej. Du och jag hittar alltid på galna saker och vi kan prata om precis allt. Som idag till exempel. Jag hade gått och deppat hela dagen. Riktigt nere var jag. Sen ringde du, och efter en liten stunds snackande mådde jag så himla mycket bättre! Du får mej alltid på så bra humör och du förstår verkligen mej som ingen annan.

Jag älskar dej ♥Peace

From tha cruise


My secret stash of candy på ditresan i bilen.


Jag och mina bröder.
Min alkoholfria drink :)

Peace

Nu drar jag till sjössHaha japp detta är jag idag för er som ville veta. Jag ser lite konstig ut men det gör väl inget. Vad annorlunda jag ser ut när jag har platt hår kom jag på.

Peace

Wow, hektiska dagar

De tre senaste dagarna (mån-ons) har bestått av dans, gå hem, stupa i säng ;) Väldigt kul har det varit, men jobbigt är det, hehe, (man är väl lat...).

Men faktiskt så känner jag själv att jag har utvecklats en del dessa dagar, det brukar jag aldrig känna. Men inte i hip hop, som är det jag dansar, utan i jazz! Som ni kanske vet de flesta av er så är jag långt ifrån tjejig. Jag har därför väldigt svårt att vara mjuk och söt och dansa jazz. Det är absolut inget fel på jazz, det är bara inte min stil helt enkelt. Dom här dagarna har vi dansat mycket jazz.

I början kände jag mej jättetöntig eftersom jag var helt lost och ute ur mitt element liksom. Typ en fisk på torra land. Men idag gick det faktiskt ganska bra. Mitt när vi håller på att dansa en koreografi till Bruno Mars' Grenade, inser jag att jag är placerad längst fram i mitten. Av alla jazzare som var med, så står en hiphopare längst fram i mitten, hm. Men det gick bra, tyckte jag själv. Och det är faktiskt mycket roligare än jag trodde.

Jag lyckades plocka fram min inre flicka, i alla fall för en stund. Jag visste knappt att hon fanns.

Peace


Nu är jag på ett sånt där konstigt humör igen

Jag vet inte hur jag ska beskriva det. Den är en jävligt mysko känsla asså. Man är varken glad eller ledsen, någon slags mellankoli känns det som. Humöret kom efter att jag sett Tusen gånger starkare, den är så fin på nåt sätt. Man känner sig lite som att nu ska jag fan göra nåt åt den här världen, nu ska det inte få vara såhär längre!

Och så vaknar man upp imorgon och allt är som vanligt, alltså att man skulle ge hundra spänn för att få fortsätta sova bort hela dagen. Jag har aldrig sett maken till kämparglöd som när jag vaknar på morgonen.. NOT.

Nu ska jag gå och rädda världen mina vänner.

(Aa just det, precis just nu, NAE. Men en vacker dag, när jag är gammal nog, då ska jag make a change.)

Peace ♥

Söta vi är då

Eller ja, han till vänster är ju inte bara söt, utan sötsnyggunderbargulligotroligvackerochalltannatpositivtmankanva, men jaja ;)


Fråga inte varför. Fast det är väl ingen som frågar, alla vet redan att jag är knäpp nog att posera med en affisch. Men jag älskar den här affischen, så det så! ♥

Peace

Fortsättning på föregående inläggHär kommer Chris Medina när han sjunger till sin flickvän, titta och gråt.

Peace

Ja ni

Det gick ju sådär med att jag skulle uppdatera... Full rulle vetni. Men jag knegar väl på och gör ett nytt försök om någon vill läsa. Innan jag skriver något mer måste jag lägga in dessa videos:
Kolla först på den första, där han pratar om sin flickvän som var med om en bilolycka. Kanske har ni redan sett dom, men jag lägger in dem ändå. Den andra videon är när Chris Medina sjunger till sin flickvän... ;( *Men åh, den videon funkar ju inte att lägga in, provar att lägga in den i nästa inlägg.* Den är så fin, men åh så sorglig. Jag har lyssnat på den hela kvällen, fast att man gråter så kan man inte sluta lyssna.

Peace ♥

:'D

Jag var precis ute med hunden. Det var varmt. Jag hade en tunn jacka, assköna mjukisbyxor och mina favorit sneakers. Jag hade härlig musik i öronen och allt kändes allmänt bra. Allt var okej, inget kändes jobbigt. Det brukar inte vara så. Det brukar väldigt ofta vara något som stör mej, något jag är ledsen över, något eller ingenting alls som jag mår dåligt över, ibland har jag bara ångest utan en egentlig anledning. Men inte ikväll. Ikväll var allting bra.

Jag har saknat att kunna dansa när jag går med hunden. Det gjorde jag ikväll. Nog för att jag har dansat hela vintern när jag varit ute och gått, men inte på det här sättet. Man känner sig fri på ett helt annat sätt när det är en sådan här härlig kväll. Dom inträffar inte så ofta, men idag inträffade just en sådan.


Michael ♥

Peace

WOW assåARLA GRATULERAR MEJ!

Jag är så smickrad :)

Peace

Unicorns!

Det är mitt nya favoritdjur, har jag bestämt. Kan man bestämma sitt favoritdjur, eller måste det komma naturligt för att vara äkta? Jag vet inte, men hursomhelst så är de coola. Fast jag tycker om normala djur som katter och hundar också, och jag har flera av den varan hemma.


Dom är ju vackra ju! :thumbup:

"First mentioned by the ancient Greeks, it became the most important imaginary animal of the middle ages and Renaissance when it was commonly described as an extremely wild woodland creature, a symbol of purity and grace, which could only be captured by a virgin. In the encyclopedias its horn was said to have the power to render poisoned water potable and to heal sickness."

Låter ju ganska fräsigt tycker jag.


"look at that fluffy unicorn, it's so fluffy I'm gonna die!" Isn't Agnes just adorable?! ♥

Peace

Varför får man inte svära i kyrkan?

(Hos 1:2)

Här börjar Herrens ord genom Hosea.
Herren sade till Hosea:
Gå och skaffa dig en horkvinna och horungar,
ty landet horar sig bort från Herren.

Detta står helt ärligt i Biblen. Om ni inte förstår Hos 1:2, så betyder det avsnittet om Hosea i Gamla Testamentet, kapitel 1 och vers 2. Bara att slå upp och titta själva.

Så nu till frågan, om Gud svär, varför får då inte vi göra det? (åtminstone inte i hans hus.) Han verkar ju inte vara så främmande med svordomarna precis.... Fast det klart, det är ju respektlöst att svära i kyrkan, det tycker faktiskt jag också. Men å andra sidan, är det inte respektlöst av Gud att kalla sina skapelser för horor? Jo, det står faktiskt "hora" i Hos 2:5. Jag tycker det är hemskt att han kallar folk för ett sådant ord. Vad hände med att "Gud älskar alla människor"?

Ja, det är vad jag tycker, ni får ju tycka vad ni vill, jag respekterar givetvis att andra tycker olika. Kommentera gärna vad ni tycker om detta, vore intressant att höra.

Peace

OnePiece

Vad ska man säga, man måste älska OnePiece alltså. Tänkte bara delge lite fakta med er:

Jag är med hos http://vadfanskajagheta.se och tävlar om just en onepiece :)Nu har jag delgett fakta och retirerar för en stund, kanske skriver mera sen.

(One)Peace

HAHAHHAHA sämst ordvits javet, men jag tyckte den va kul... ;)

Fan vad jag matcharPeace

So DJ spin the sound, there ain't no way that u gonna let us down
(Jaja, kvalitén var väl inte på topp precis. Men det är för att det är mörkt)

Nu bär det av till Royal White Night om en stund! :thumbup:

Taggmusiken ikväll är:
Ha en bra kväll, Peace

Steady feet, don't fail me now
Nu bär det av in till staden med kussen, Liza :) Sedan ikväll vankas det Royal White Night med henne och hennes vänner, så jag hoppas jag hittar nåt att ha på mej i stan! :O (haha oj, va tjejigt det lät, men jag får väl tillåta mej att va lite tjejig ibland.)

Peace out yall

Pride and Prejudice

Så inspirerande film. Ibland tror jag att jag är född i fel århundrade, fast bara nästan. Tänk och ha levt när alla män bar skitsnygga hattar (även om dom i den här filmen inte gör det, lite senare än det här tycker jag, typ som i Illusionisten), alla bar vackra kläder och frisyrer. Alla visade respekt för varandra, och allt var ganska så enkelt.

Å andra sidan, inte fasen hade jag kunnat dansa hip hop på den tiden! Det fanns inte ens. Och att en kvinna skulle bo ensam och kunna försörja sig själv, var det inte tal om. Jag skulle antagligen bli jävligt förbannad på ett sådant samhälle när allt kommer omkring. Jag skulle inte finna mig i att ha så uppenbart lägre status än en man, bara för att jag är kvinna. Nepp, det skulle jag inte klara. Så ändå, tack för att jag lever idag! Och än idag, fast att det är 2011, så är det fortfarande stor ojämlikhet mellan man och kvinna, och det ska jag göra mitt bästa för att ändra på!
Peace out

RSS 2.0