stilikon: Jedward?





Måste erkänna att jag ser en likhet i valet av frisyr mellan oss. Haha.

PEACE

HAPPY B-DAY MIKE ♥

Idag fyller allas vår Michael 53 år! :D Grattis grattis ♥ Då tycker jag att vi firar med ett vackert bildspel, eller vad säger ni?




























HOLYMOTHEROFGOD :bigeyes:






haha sweet :D :blush:

Detta mega-bildspel är till för fans och ickefans

fans får njuta av lite vackra bilder

och ickefans har nu blivit övertygade om att MJ är den snyggaste och mest perfekta mannen i världen. Punkt.

I love u, Michael

PEACE


Väntar med spänning



Dessa mästerverk är snart påväg hem till mej, oh yes :D LYCKA

p e a c e

Boktips



Eller, Stolen - A letter to my captor, som den egentligen heter på engelska. Jag läste ut den här boken i morse. Den är jättebra och jag rekommenderar den till alla! Den är en sån här, vad heter det nu, bladvändare? Iallafall så kunde jag faktiskt inte sluta läsa den, den är så spännande. Det coola med den är att hela boken är skrivet som ett brev till huvudpersonens kidnappare.

Den handlar alltså om 16-åriga Gemma som blir kidnappad på en flygplats. Man får sedan följa henne och hennes kidnappare Ty. LÄS DEN BARA

pEACE :D


Dagens goda gärning

Jag såg en mask som låg på asfalten. Dom är ju ganska läskiga, men jag tyckte ändå synd om den. Så jag går till parken och hämtar en pinne och tar upp den med den och lägger den i gräset istället. När jag kom tillbaka så var den borta. Då hade den krypit ner i jorden där den hör hemma.

Nu har människan blivit galen, tänker ni. Vafan skriver hon om det här för? Vad vill hon med det här?

Jaa ni, jag vet inte så noga. Kanske vill jag att vi ska vara mer uppmärksamma på det lilla i livet som ändå är så fantastiskt, så skulle vi lära oss att uppskatta varandra och goda gärningar mer. Känslan av att ha gjort skillnad, att man har gjort någons liv till det bättre - även om det inte var så mycket man gjorde -
är
ändå
oslagbar.

Att hjälpa känns lite som vår främsta uppgift här i livet. Det är något så vackert med det, måste vara väldigt fint att se det uppifrån. Så många människor som ändå gör vad de kan för att hjälpa andra. Det är L.O.V.E 

Och att ha fått hjälp när man verkligen behövt det, är fint. Vackert liksom.

Nu blev jag lite väl djup, men det kan väl vara trevligt i bland. Sov gott hörreni.

Peace ♥


Att göra det oväntade





Som att sätta sig mitt på gatan i en backe. Har jag och min kusin Josse dock gjort förut, men jag har nog aldrig gjort det ensam. Det är så kul när man tittar upp på folk som kör förbi i bilar, de ser ut att tycka att man är galen. I don't mind. I think it's funny. Det är en sån sak som man bara inte gör. Det är en norm, man sätter sig inte mitt på gatan. Och just därför är det så kul att göra det :D

p e a c e

Yes!/Fail

  • Jag har lärt känna några nya i min klass, de är helsköna :D
  • Mitt hår blev faktiskt bra idag.
  • Vi har börjat med engelska i skolan, det verkar bli askalas :)





  • Jag hade glömt köpa block till skolan under helgen, så jag var tvungen att göra det innan skolan började, typiskt mej, skrev om det i förra inlägget med insåg jag nu. Ändå dagens stora fail.
  • Tog kort till moppe-körkortet idag. Det failade också. Är inte det minsta förvånad, hatar sådana kort.

    Behöver jag säga nåt mer?

peace


Back 2 school



Idag ser jag ut något såhär.
Jaja, men jag är ingen modell heller.

Drar till skolan om en stund. Måste köpa block och pennor innan vi börjar, då jag glömde det under helgen, suck. Tur att Ebba påminde mej, annars hade jag stått där som en idiot sen när alla hade material utom jag :bigeyes:

peace

Torkan i östafrika



Måste bara uppmärksamma er på detta klipp ifrån flyktinglägret i Dadaab. Helt sjukt ju, såhär får inte barn se ut, det är så hemskt att se.

Bara så ni vet så kan man skänka pengar på www.lakareutangranser.se, man kan välja hur mycket man vill ge själv tror jag. Jag har gett hundra spänn. Det är inte mycket, men det kanske hjälper någon.

peace

En ny grej

 Här ska jag summera dagen i något bra som har hänt, och något dåligt. Kan bli intressant, kan bli skittråkigt, men det märks ju.



Jag har lyckats skriva av en länk jag fick ifrån skolan som var skitlång och jätte krånglig, typ: http://jshdlgkjefhlgkifutnvgjrlkgnfktvwmevfghfdkljbnfbggf879247583nbvkj7d3.se

Nåja, nästan iallafall. Nu vet jag hur mitt schema ser ut, det var ju bra. Jag börjar klockan 10:45 imorgon *jihaaaa* :D


Mit hår vägrar att stå rakt upp, det envisas med att vara lite smålockigt och hänga på en sida. Jaja, det är väl bara att surrender *vaddå i-landsproblem?* :bigeyes:

Peace


Jag är ledsen gott folk

men idag kan jag inte få ihop ett bra och positivt inlägg. Jag har har suttit och tänkt hela kvällen. Men det går inte. Inte alls.

Vet inte varför det blir såhär, men oftare och oftare nu har jag börjat bli nere, särskilt på kvällarna när man är ensam. Och ikväll känner jag mej verkligen totalt värdelös.

Ingenting går bra för mig just nu, jag är liksom inte bra på någonting. Känns som att jag vill kunna göra en massa saker, men sedan blir det aldrig som jag har tänkt mej, jag saknar drivet.

Och, om ni som känner mej nu av en händelse skulle tycka att jag visst är bra på en massa saker, skulle jag vilja fråga er: vilka då? För jag ser inga. Och jag tror inte att ni kan hitta särskilt många ni heller. Jo, jag har mina stunder när jag är bra på att skriva. Det var typ det. Kul.

Verkligen awesome.

p e a c e

Jag bara måste dela den här med eder



Speechless, speechless, that's how u make me feel... ♥

Peace

En liten fråga



Peace


På våran gård







Tog lite kort på djuren som spenderade eftermiddagen i trädgården. Sweet :)

Peace o godnatt

Är det inte fascinerande...

... vad en tioåring kan åstadkomma om han är riktigt hungrig.


Mariekex, smör och ost. Wow.
-AAAAAAAAAAAAAAAH, VI HAR JU INGEN KORV HEMMA!
Så lät det ett par minuter innan.

Peace


HITTA NORA



Herregud vad hemskt! :O En liten tjej i Norrköping är försvunnen! Sprid detta "event" vidare på facebook så att fler kan hålla utkik efter henne. Hoppas vi hittar henne snart! :O


Peace

sleepyhead



Peace

Dålig hår- och hy dag

Det suger ju. När det inte hjälper hur mycket smink man lägger på, huden ser lika illa ut ändå! Och mitt hår som jag inte vet vad jag ska göra med, det fick stå rakt upp. :bigeyes: Jag saknar det lilla hår jag hade innan, nu är det alldeles för kort ju :( Men jag tröstar mig med tanken "det växer ut snart igen".

Jag upprepar det som ett mantra. Hoppas det går fortare då. Men sådan tur ska vi väl inte ha. Här kommer ett par bilder som får mig på bättre humör.






OMG :bigeyes: :bigeyes: :bigeyes: :bigeyes:


Peace yall

Det blev kort

Håret alltså. Ganska väldigt kort. Men det är bekvämt, och ganska nöjd är jag faktiskt :)



Ful bild, men jag hade problem med att se normal ut för tillfället.


Peace

Snart ska jag till frisören (och alla antecknar)

Tänkte bara delge fakta att jag snart ska till frisören igen. Det är det värsta med kort hår, man måste klippa sig så ofta. Måste klippa det lite kortare, så att det kan stå upp utan att hänga ner efter 10 minuter igen, haha. :P

Igår ramlade jag med moppen när jag skulle köra upp på min kusins uppfart med den. Mitt ben klämdes fast mellan en mur och moppen som väger cirka 18459023572 ton. Typ. :bigeyes: Min tanke var "fuck, nu bryter jag benet eller nåt", men det gjorde jag inte haha. Inte på långa vägar. Har bara ett fult och ont skrapsår, och lite smått ont i benet. It's gonna be one hell of a bruise.

Nu tänker jag sluta vara ointressant, jag kommer tillbaka när jag har kommit på något bra att säga.



Låttips. Great song, sad though.

Peace

Glasses are cool!



Släkten har precis gått hem, min lillebror fyller ju tio år idag, grattis! Jag lånar farmors röda glasögon på bilden, och jag kom fram till att jag inte skulle ha så mycket emot att ha det på heltid, det är ju coolt ju! Fattar inte varför folk blir så bedrövade när dom ska skaffa glasögon, om jag skulle göra det skulle jag bara gå och välja det färgstarkaste paret som fanns :D Så att dom syns liksom.



Åh, jag skulle skulle älska att ha ett par av de här! (Finns på http://www.favoptic.com/frames/ för den intresserade) :)

Peace

8 mile



Sjukt cool film, om man gillar hip hop. Eminem är som ni ser huvudroll och gör några riktigt grymma rhymes, se det allra bästa battlet ovan :) Se filmen!

Nu är det natt, då ska man sova
På golvet ligger en katt, det kan jag lova

Wow, sjukt bra rim av mig där... not.

PEACE

Ego


Min ascoola Michael-spegel (och jag för den som inte såg mej)



Jag måste erkänna att jag är lite smått stolt över mig själv. Jag har någorlunda lyckats lägga lite ögon-make up. Vet inte varför, jag fick bara en impuls. Haha, det är nog typ första gången det händer. Fast sånt orkar jag inte med varje dag, jag fattar inte hur folk orkar lägga tid och pengar på hundratals kajalpennor och ögonskuggor ochsåvidare? Jaja, deras intresse antar jag. :bigeyes: Fast det är ju snyggt om man är bra på att sminka, vilket jag definitivt inte är.

Nu ska jag baka till min lillebrors tioårskalas imorgon, och sen ska jag på kalas hos min nioåriga kusin, haha många kalas.... :P

Peace

JAG VILL HA







PEaCe

Rädslor

Idag har jag varit på Gröna Lund med familjen och Ebba. Det var kul, vi åkte typ allt, förutom fritt fall. :bigeyes:

Dagens fråga: Varför vågar man inte åka alla karuseller? Det är en sån där grej jag har tänkt på länge. Liksom det finns ju inget att vara rädd för egentligen. Man vet ju innerst inne att man kommer att stå på marken helt oskadd efteråt, hur läskigt det än må vara. Varifrån kommer rädslan? Risken att man skulle skada sig är ju i det närmaste obefintlig, och det är väl risken att skada sig som alla sorters rädslor grundar sig på, självbevarelsedriften alltså (som det så fint kallas). Right? Eller kanske är det rädslan för att bli rädd som är grejen?

Knepigt det där.


Insane på Gröna Lund - typ världens coolaste. läskig, oh yes, men åh så härlig ändå

Peace

Avslutar kvällen with some really good videos


Så cool tjej asså :)



Such an incredible voice <3


Och ja... what is there to say? amazing <3 Och jag älskar trummorna!

Peace out yall

Jamen tjena

Dunno what to say, I've been busy, I guess.... :bigeyes: Det var länge sedan ni (eller du, eller ingen eller hur många som fortfarande kollar in här) fick en uppdatering. Men nu tänker jag dra igång igen, lagom till skolstarten sådär ;) Och jag har insett att jag måste byta header på bloggen nu, för jag ser inte ut sådär för fem öre längre, haha. Jag har klippt mej riktigt kort, se bifogad bild.



Peace


RSS 2.0