Ullared


Yepp min kusse och jag i kön (som inte va så lång trots allt)
EN TUSSEL! (eller tofs som vi säger på svenska) Fanns i stugan vi bodde i.


Jag och en annan kusse (jag larvar mej som vanligt på bild)
 
Smarty-pants som jag är så glömde jag förstås digitalkamerans minneskort hemma, så ni fick nöja er med foton från mobilen, inte så många dock.

Hur ska man hinna med allt egentligen, jag stressar med allting varje kväll ungefär vid den här tiden, runt 22:00 :bigeyes:

Peace



OH JESUS CHRISTMAS O_o



Jaa ni :bigeyes: :bigeyes: Vad ska jag säga, AMAZINGGORGEOUSHOTSEXYOHMYGOD ♥

Oops

Jag har inte bloggat på tre dagar. Förlåt.

Till mitt försvar var jag på Ullared, haha. Jag försökte mobilblogga, men det gick inte så bra. Som ni säkert märkte eftersom inget inlägg publicerades.

Jag har kommit på en bra historia. Den är riktigt bra. Fast jag måste ju skriva ner den också, det är svårare än att komma på idén.

Jag skriver imorrn, och lägger upp lite bilder så att ni inte blir för uttråkade.

Peace

Riktigt fin poesi



Jag låter videon tala för sig själv. Underbar ♥

Peace

Ja vet inte vad som händer

Jag bara deppar. Punkt. Dagen kan vara okej, men på kvällarna brakar helvetet löst, nästan iallafall. Det värsta är ju att jag inte vet varför. Jag känner ingen stor anledning till att deppa, jag bara gör det i alla fall. Det suger.

Ni lägger det i eran care-box va?

Peace

WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHH A MA GAAD!



MAMMA MIA SÄGER JAG BARA

Min kära pappa hade beställt de här åt mej <3 Asså shiiiiit!

Två signerade kort och ett iPhonefodral, mamma mia. Man ser dock tydligt att det understa kortets signatur är fejk, men det översta kortets ser riktig ut! Tänk om den är det!?!?!?! :bigeyes: :bigeyes:

Då avlider jag, for real. Om han har skrivit på kortet med sin hand... ae bara WOW. Jag vet inte vad jag ska skriva. HEBDFNXVNHM;TD;XHF gndhefbfb sr. Men dom är precious till mej ändå, även om båda är fejk liksom, det är ju MICHAEL JACKSON-kort vi snackar om.

De får antagligen bo på väggen vid min säng :blush:

Peace

All the right moves




Idag har jag och min lillebror mr. fashion åkt till maxi för att handla byxor åt honom. Men ironiskt nog så hittade han inget, men det gjorde jag :) Byxorna och halsbandet på bilderna är jag numera lycklig ägare till! Wow, flickan i mig hittade ut idag. Jag har inte handlat smycken på flera år! Shit pommes asså

Peace

Asså WOW



Shit asså. Hon är verkligen fantastisk! Hoppas bara att hon spelar för att hon vill och inte behöver känna press att hon måste spela för andras skull, hon är ju bara ett barn liksom.

Peace

Gårdagskvällen in picture motion


Två kusiner som absolut icke vill vara med på kort, hej hej :D


Lite gladare :)


Jag och min kusin, och min farmors hund, som av någon underlig anledning behövde barnvakt (eller ja hundvakt, då) Den har stora problem med att vara still.


Idag då, ingen bild att bjussa på tyvärr. Men jag o min friend Sofia shoppade/fikade på maxi och hade sedan filmmys med solsidan och big brother, haha.

MEN (sorry Tony Irving, där härmade jag dej!)

Imorrn är jag inte hemma, ska på ett dans-event, så jag skriver inte förrän på tisdag :)

Peace

Here we go



Jag trodde aldrig att det här skulle hända. Men det hände. Jag videobloggade. Fast om en bra sak ;)

Peace

Att dryga, drygar, drygade, har drygat






Jaa, att dryga vare



Jag hade tänkt att dansa idag. Men det blir inte så tror jag. Jag vet egentligen inte varför. Jag orkar helt enkelt inte, har ingen lust, ingen inspiration. Då blir man hemma, eller så gör man nåt annat. Jag ska nog göra nåt annat.

Peace

Det är ju nästan så att jag börjar gråta

MIN MOBIL FUNKAR IGEN!! :-D

Min pappa ringde upp mej och sa att jag skulle hålla in hemknappen och on/off knappen ett tag, och då startade den! Jag hade provat det trodde jag, men tydligen inte xD Så nu läggs musik in för fulla muggar, ¡viva la iPhone!

Peace

Old school, new school, detroit

Jag har fått ny hip hopmusik av min vän Yerko som just nu håller på att importeras till iTunes, tummen upp very much! :thumbup: Äntligen liksom, jag har inte haft särskilt mycket tung hiphop, men nu så ;) FETT!

MEN, då såklart pajar min vackra iPhone 4. Helt plötsligt la den av, WTF!? Så nu är jag ledsen i ögat. ;(  Vad ska jag nu spela musik i? Utan min mobil och mina hörlurar kommer jag inte långt här i livet, jag lämnar inte huset utan dom. Vad ska man göra när man är ute o går, om inte lyssna på musik liksom? Buhu.

COME BACK TO ME, RIGHT NOW DEAR PHONE!

Peace

YEAH!!!! :D


Plan-mappen :D

Jag: Mamma, har nån tagit in posten idag??
Mamma: Nej.
*Jag springer ut i pappas jacka svept om mig till brevlådan, tänker och hoppas innerligt på ett Plan-brev addresserat till mig*
Jag: Amanda, det kommer inte att ligga nåt brev därinne! Det kommer nog under nästa vecka.
Jag 5 sekunder senare: JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! YYYYEEEESSSS!
*hoppar omkring och skriker som en galning mitt på vägen framför brevlådan*

Kommer ni ihåg att jag sa att att jag blivit fadder i Plan för en vecka sedan?? Idag fick jag välkomstbrevet!! :D :D Jag är nu fadder till en liten pojke på andra sidan världen :') Jag har nu börjat knåpa ihop ett första brev till honom :D

Song of the day:

Peace

Alla hjärtans dag

På alla hjärtans dag ska man vara glad, det är inte jag. Det är inte precis så att jag svävar på rosa moln direkt, liksom. Men, jag klagar inte (joo, det gör jag, lite). Men jag har ångest. Prestationsångest för dansen, jädrigt stark. Jag vet inte hur jag ska göra. Jag klarar inte pressen, att försöka och försöka bli bättre, men det ger aldrig resultat. Man sätter en så himla stor press på sig själv, och jag når inte upp till mina egna förväntningar.

Inte på långa vägar.

Det suger. Jag suger också. Det är inte kul.


Men den här lille snyggingen kan alltid få mig att må bättre, det är väl konstigt?
Han har nästan en låt för varje humör jag är på.
Så här får han en valentinspuss av mig, varsegod Michael ♥
Haha, naej, det är jag som ska säga tack till honom, och det gör jag också. Varje dag.

Peace 

Ps. Nu sabba jag erat glada valentin-humör va?

Sorry

Söndagsarbete



Jag tjänade precis 20 spänn på min brors lathet. Jag fick plocka i hans sida av vasken i diskmaskinen. Det blir en god Mc'Donalds-glass för dom pengarna... :thumbup:

Peace

Fancypants!

Hur coolt äre inte att ha en bild i slutet av varje inlägg?! :cool: Riktigt nice om du frågar mej, särskilt som den är så dramatisk ;)

PeAcE

Today



Hahaha :cool:

Idag ska jag träffa en kompis jag inte träffat på flera år! :) ska bli kul, hör av mig ikväll. Stay tuned for the next episode of Confessions of a Michael Jackson Fan

Peace

Edward Norton fever!

Edward Norton måste vara en av de mest talangfulla skådelspelarna som finns! :D Han är så mystisk (och snygg, och cool och snygg, och söt, och....) :blush: Här kommer ett par filmer ni måste se:


Jag kan den här filmen utantill. Behöver jag säga något mer?


Riktigt bra film, men den hemskaste jag någonsin har sett.
Den handlar om Derek (Edward Norton) som är nazist och rasist, men sedan ändrar sig och försöker få sin bror ut ur nazigänget som han själv har lämnat. 

Usch, både nazism och rasism är så hemskt. Hur kan man hata någon annan på grund av hennes/hans religion eller hudfärg?! Det är ju sjukt! Vi är ju systrar och bröder allihop, men varför kan inte alla inse det? Vi är inte så olika som vissa tror,
we are one ♥


Peace

Det är ju nästan så vackert att jag börjar gråta



Man får äta godis på nationella proven!! :D WOW asså, sensation! Att skolledningen var så smart. De flesta elever hade nog inte ens kommit på den idén ju... Men ska man sitta i 2 timmar och 40 min, så beehövs fan godis. Detta ska givetvis utnyttjas, men det får inte prassla om det man har med sig, så godiset ligger i en burk ;)  


Jag och Sofia :D haha snygga vi är ;) <3
Hon har oxå en blogg www.sofiafollin.blogg.se

Peace


PLAN - be a part of it

Jag berättade för er för ett tag sen att jag ville skänka pengar genom fadderskap, men jag hade inte riktigt bestämt sätt.

Nu har jag blivit barnfadder i Plan :D Det innebär att jag kommer att tilldelas ett fadderbarn någonstans i världen och skänka barnets by 200 kr varje månad. Jag kommer också att kommunicera med mitt fadderbarn med brev, teckningar och foton :) Mina föräldrar ville inte att jag skulle ge 200 kr i månaden, då jag bara skulle ha 300 kr kvar sen... (och de pengarna ska räcka till ganska mycket) Så de ökade på månadspengen med 100 spänn, när de såg att jag verkligen ville det här, tack! :D Hihi, jag är jätteglad, och jag längtar tills det första brevet kommer om typ två veckor!



Jag uppmanar alla att gå in och titta på www.plansverige.org eller www.actionaid.se. Tillsammans kan vi Heal the World

Peace

Keep on dancin

Nu har jag dansat första hiphop klassen av tio. Det var askul! Jag kom dit och tänkte typ: shit va trött jag är, ja kommer inte att orka dansa i 1,5 timme! Men, icke mina damer och herrar. Jag blev piggare ju mer jag dansade, och jag insåg hur mycket jag saknat klasserna under jullovet. Jag har saknat att ta koreografi. Jag har saknat att först få se den och tänka "det där är ju omöjligt" och en halvtimme senare sätta den. Det är en av de underbaraste känslorna som finns... <3


Haha, jag bjuder på en gangsta-bild från idag ;) :cool:

Peace och sov gott

Life in school


Jag och Sonia :)


Jag ;)


Jag, Sofia, Sonia och nån mer, jag ser inte vem det är, bilden är så suddig haha :P


Sofia ;)

nu ska jag snart på första hip-hop klassen för i år, kuligt :D

Peace

Vad nu?!



Motorn eller vad det nu är på Flygvapenmuséet har Montazami-fierats med tussels, eller tofsar som man säger på svenska. Whaaaat?!


Peace

Pics from Flygvapenmuséet








Jag, Sonia och hennes syster Natasha (och deras pappa) var på Flygvapenmuséet häromdagen. Det var ganska fränt, men ganska skrämmande med allt krig. War is some scary (and stupid) shit.

PEACE!

Åh, va vackert


Pizza på skogaholmslimpa och O'boy äter jag nu. Det är ju så fint att jag börjar gråta.


Peace

Fan va jag är tråkig

Jag skriver för sent. Nu orkar jag ju inte lägga in några bilder.

Shame on me

Peace

Some gangsta shit

Nu har jag bestämt såhär. Jag ska börja träna mer tung hiphop! :D Jag tränar för mycket Michael Jackson, och jag måste nog börja hitta min egen stil tror jag, istället för att härma hans.

Men jag kommer förstås fortfarande dansa till MJ-låtar, det finns inte en chans i världen att jag skulle kunna sluta med det! :D Men när det spelas hiphop, då är det hiphop som gäller, hör du det nu Amanda?!


Det är fästet på hänglena som sticker ut under linnet om ni undrar haha xd

 
By the way, såg ni MJ's This Is It som gick på teven ikväll?? Jag satt och sjöng och smådansade och sa alla repliker och blev hysterisk framför teven, fast jag sett filmen tusen gånger. :blush: Mamma och  pappa var väl inte alltför glada över att se på den, men jag sa att man behöver en dos av L.O.V.E i livet, så dom kollade också :D 

 
L.O.V.E ♥


Peace 

Jag insåg precis

Om tre år är jag 18, myndig, nästan vuxen. :O Ta körkort, flytta hemifrån, ta studenten, skaffa ett jobb och plugga vidare. Känns som att det borde vara evigheter kvar, men det är det ju inte.

Man skulle kunna dela upp mitt liv i B.M och A.M. Before och After Michael, haha ;) A.M-perioden har bara varit i typ 1 år och 2-3 månader än så länge, och det har ju känts ganska länge.

Så tre år är nog ganska länge ändå... :bigeyes:


Hur fan överlevde jag innan jag hittade Michael? ♥ :bigeyes:
Jävlar vad snygg han är by the way!

Peace

She's goin' Hollywood tonight...


Haha, man måste väl bjuda på sig själv antar jag :P

Idag vaknade jag ungefär en timme senare än vanligt. Vilket resulterade i total panik, men jag kom i tid till skolan ändå, haha...

Jag har inget intressant på hjärnan, så jag lägger ut dikten jag skrev för ett par dagar sen, kommentera gärna om ni har en åsikt om den :)


For Michael ♥


Why can’t I express my feelings on paper

They’re very clear in my head

So I’ll talk to You instead

 

I want to say just how magical You are

And all the things You do

You’re too good to be true

 

The way You dance, the way You sing

The way You make me feel

Is strange, but is for real

 

When you talk to me and smile

It really turns my mind from grey to pink

It happens more often than you think

 

I remember the time when I first really saw you

You’ve been stuck in my heart ever since

You’re my dancin’ prince


There’s one more thing I must say, to let my feelings fully show
Michael Joseph Jackson

I’ll never let you go


Peace


I wanna get close to you



C-Cret sjunger eller rappar Closer. "Mitt" crew ViBE blev tillfrågat att ställa upp som dansare i videon, och vi dansar ungefär kring 3:10 och framåt :) Jag flimrar förbi i grön adidashood, men andra i crewet syns mer :) Tänkte om någon ville se, lite coolt :)

Peace

JAG VILL HA





Santa...?


Peace

Jag hinner inte blogga....

Hejsan svejsan, det är redan kväller och jag looovar att göra ordentliga inlägg imorgon! 


Det här är inte rättvist, mina damer och herrar. Jag försöker lägga in en video, men det går inte!!! WHY!?! :mad:

Nehe, men då får vi trösta oss med en bild istället då.


:D

Peace



Today


Jävlar, vad vampyrlik jag ser ut. Röda ögon och likblek hy. Jaja.

Idag har vi haft friluftsdag och åkt skriller. Då körde jag på min julklappströja från Urban Classics :) Den är mysig har jag märkt idag :P Lägger upp några bilder från idag om en stund :)

Peace

RSS 2.0