Jag blir arg igenBehöver jag säga något mer? Vafan finns det en kategori på spela.se som heter tjejspel? ÅHHHHHH JAG BLIR SÅ ARG. När man klickar på den kategorin kommer det bara fram spel där man ska klä på massa modeller, inreda hem och laga mat. Jaha, så killar kan inte göra det också eller? Och det är bara såna här spel som tjejer gillar?

Asså, när fan ska denna ojämlikhet ta slut? Sluta lägg in alla tjejer i ett fack, och sluta uppfostra oss som tjejer! När man är liten så är man barn, inte kille eller tjej. Punkt. När man sedan blir vuxen borde enda skillnaden mellan man och kvinna vara att en kvinna kan föda barn men inte en man. Men så är det inte, därför att vi är uppfostrade så att kvinnan har en underlägsen roll.

Peace

It's a man's world


Fett bra låt ♥

James Brown har helt rätt. Det är en mans värld, helt klart. Och det är ju åt helvete.

Men varför är det det då? Jo, för att kvinnan aldrig har fått försöka göra något själva. Män har utgått från att kvinnor är helt okapabla till att göra saker, andra än sköta ett hem. Vi kan också uppfinna! Om kvinnor hade fått försöka är jag övertygad om att det hade varit kvinnor som kom på minst hälften av sakerna i låten, bil, båt, elektriskt ljus och så vidare! :D

Tror inte ni det?

Peace

Då och då händer det

...att det tas en liten egobild. Såhär ser jag ut idag! :) Och ni säger: okej, intresseklubben antecknar.Ikväll blir det ViBE-kväll, härligt. Massa dans och Pirates of the Caribbean, yes! :D

Peace

En liten bildbomb mitt i natten

1,2,3 let's drool!

:bigeyes: :bigeyes:

Peace yall

Jag förstår inte denna hets kring att bli bedömd av andra

På facebook.

"Gilla min status så säger jag hur snygg du är på en skala från 1-100"

Och folk gillar detta! De vill att andra ska poängsätta deras utseende! Det tycker jag är lite smått tragiskt. Låt säga att man får en 10:a av någon, hur bra mår då efteråt? Även om man skulle få flera 100:or av andra, så skulle den där 10:an antagligen kännas ändå. Om man redan har dåligt självförtroende - som jag vet att många har - så skulle ju en sån sak knäcka en.

Nej, stå upp för er själva! Låt inte andra "bestämma" hur snygga ni är!

Peace

I'm not gonna spend my life being a colourDetta är en video gjord av en tjej som gjorde ett projektarbete. Det gick ut på att hon satte svarta barn framför två dockor, en svart och en vit. Sedan bad hon barnen att välja vilken docka de tyckte mest om. Det visade sig att nästan alla barnen föredrog den vita dockan och tyckte att den var bäst! Sjukt ju! De valde den vita dockan bara för att den var vit. Se mer i videon.

Det är så sorgligt att små barn är så påverkade av det här med hudfärg. Vi måste ändra på det! Alla färger är precis lika vackra!

Peace

Åh

Jag håller på med tester på Trafikverkets hemsida, som man måste ha gjort innan man gör själva provet. Jag svarade precis på 70 frågor, och jag hade svarat rätt på 62. Jag blev underkänd. Så nu har jag fått gjort om hela det testet! :/ Vad lack jag blir.


Hm.

Det är svårt att vara tonåring. Det är så. Men trots att man vet att man inte är ensam om att tycka det är jobbigt och ledsamt, så känner man sig som om man vore den enda. Just nu vet jag ingenting. Om jag är glad eller ledsen, jag vet inte vem jag är över huvudtaget. Allt är stressigt och jag är ganska obekväm i mig själv. Jag tror att folk tycker en massa konstiga saker om mig, fast att de antagligen (förhoppningsvis) inte gör det, och det är jobbigt. 

Ja, gnällig är mitt mellannamn idag. Inte annars. 


Bilden är tagen av min kusin Liza ♥ Hennes blogg: www.lizahenriksson.blogg.se

Peace (javet att det står peace på bilden under den här raden, men ändå...)

hola

Jag skrev till er igår, kära vänner, men blogg.se hade något strul, så det kom inte upp :( Jaja, nu ska jag fixa med en ny design till bloggen! Håll utkik :)

Peace


Hej hej

Jag pluggar som ett as för tillfället. Jag håller på att ta moppe-kort! Det är ju inte lite saker man ska kunna, men det går ganska bra ändå :) Jag har precis gjort alla instuderingsfrågor, och fick 244/290, not too shabby tycker jag. Men de felaktiga svaren får jag inte göra om förrän imorgon, är inte det himla konstigt!?! :S

Jag tänker göra en ny design, jag har en bra bild. Så förhoppningsvis kommer här upp en sprillans ny blogg snart :D

Peace


Jag är en moppekille!

Haha ja, men vad ska jag säga då? Det finns ju inget som heter moppetjej ju. Då är jag alltså en moppekille. Därför att jag har premiärkört min moppe idag!! :D Den är så fin, älskar den! ♥ Den är lysande orange, helt i min smak det vill säga.


Baby ♥ haha ;)

Peace

Sverigedemokraterna

Hur fasen tänker dom? Jag blir så jävla lack.

Dom vill minska invandringen med 90 %, och de säger att muslimerna är ett hot mot Sverige, men de är inte rasister? JOOOHOOOO DET ÄR DOM VISST DET! Inte alla kanske, men iallafall Jimmie Åkesson. Muslimerna är inget hot, de är väl som vilka andra som helst!

De säger att de vill "värna om svensk kultur", och därför vill de inte ha in några invandrare. Men Mc'donalds, det är helt okej. Om några amerikaner startar en restaurang med amerikansk mat, så är alla sverigedemokrater lugna. Men om några muslimer skulle starta en restaurang med deras mat, då skulle det bli ett jävla liv. Jag blir så trött på folk som trycker ner andra, såna som inte anser att alla borde ha lika rättigheter. ALLA ÄR JU LIKA VÄRDA FÖR FAN. De som inte anser att alla har lika värde oavsett religion, kön, nationalitet, hudfärg, sexuell läggning, handikapp osv kan ju DRA DIT PEPPARN VÄXER!

Och vafan är svensk kultur då? Kåldolmar och köttbullar. Hela samhället är ju redan influerat av omvärlden! Och det är ju inte något negativt, tvärtom, det är ju bra. Tänk vad enformigt det skulle vara annars.

Peace


Jag är duktig

Jag slutförde precis min hemkunskapsuppgift, typ en halvtimme innan jag ska till skolan. Hm, behöver väl knappast sägas vad, eller vem, som avledde min uppmärksamhet från arbetet... Jo ni gissade rätt, jag kollade på Making Michael Jackson's Thriller och kollade i en ny bok om Michael som jag köpte igår... ♥ :bigeyes: :bigeyes: Hehe, jag glömde helt bort hk-skiten ;) Men jag hann ju båda! :thumbup:

För att uppdatera er lite extra vill jag bara säga att igår såg jag en asstor spindel som sprang över mitt rum. Jag flydde genast. Men pappa hittade den inte på golvet sen! Hoppas katten åt upp den. Jag sov på soffan.


Asså, wow, bara wow ♥

Peace

Sådär ja!

Jag är stolt över mig själv. Det ska göras en musikvideo till MJ's nya låt Behind the mask från albumet Michael, och den ska bestå av klipp ifrån fansen. :D Givetvis ville jag vara med, så jag spelade in en video där jag körde lite freestyle (dans alltså). Men, sen skulle jag klippa filmen då den var för lång. Men då blev det massa krångel med filformatet och sånt, så jag visste inte hur jag skulle göra. :bigeyes:

Men, idag gott folk, fick jag en uppenbarelse! Man kan klippa videon i kameran!! :O :D Och det funkade!! Wow alltså.... :) Så nu har jag bidragit till videon, nu väntar vi med spänning på hur den blir. Det är förstås inte så stor chans att mitt bidrag kommer med, men man kan ju alltid hoppas :)

Här är sidan som man skickar in sitt bidrag till: http://behindthemask.michaeljackson.com
Peace

RSS 2.0