OMG

BLOGG.SE har äntligen släppt sin app som gör att ja kan blogga från mobilen! JIIHHAAAAAA! :D nu kan kan ja dö lycklig. Haha nej men det ja är åtminstone lite lycklig ett tag nu ;)

Nu kan jag blogga mycket oftare, vart som helst!


These last few days...

Den här veckan har jag varit på kick-off med samhällsprogrammet. Det var..... okej, ganska kul. Igår till idag sov vi över på nåt ställe ett par minuter från Norrköping. Det var inte ett kul ställe.

 

Sgäer en del om min sinnesstämning just då. Men - det blev bättre, det blev till och med bra :) Det var nån sorts gammal militäranläggning. Våra lärare kallade stället sarkastiskt nog för Hotell Bråvalla Hilton, bara för att det var så sunkigt. Hahaha. Men det var faktsikt ganska trevligt ändå, och man lärde känna många nya människor vilket var trevligt! Dock var det väldigt skönt att komma tillbaka till skolan. Det kändes som att jag hade varit borta i flera veckor och långt ifrån all civilisation, även om så inte var fallet haha.

Nu ska jag njuta av helgen!

Vi höres

peace


Ojdå

Nu var det ett par dagar sen vi sågs, jag är ledsen för det. Men nu måste jag gå och lägga mej, har en besvärlig småsjukdom som vägrar ge sig.

Busschauffören jag åkte med idag var ju rätt rolig. När jag kom in sa han: "har det inte slutat blåsa än?" Och syftade på mitt hår som stod snett uppåt åtsidan. Jag skrattade bara. Sånt är ju kul, men när folk bara glor på en, som om de aldrig har sett en tjej med kort hår förr, då blir man lite sur. Visst, man kan titta, men man behöver ju inte råglo när man ser att objektet man glor på ser att man glor. Hm. Men jag klagar icke, jag gillar att bryta mönster.peace

Och så gick man med i MUF

Det moderata ungdomsförbundet alltså. Kanske förvånar vissa, då just moderater vs. sossar inte brukar vara ett diskussionsämne på min blogg. Den brukar mer handla om fred i världen, orättvisor och feminism. Men, idag var jag på en onsdagsfika med MUF, och det var jättetrevligt :)

Jag är definitivt blå och jag håller med om de åsikter jag vet att moderaterna har. Jag är bara lite nervös att de har någon konstig åsikt som jag inte vet om och som jag inte delar.... :bigeyes:

Men det här blir nog bra, och jag gillar ju att ha åsikter och diskutera, som alla vet.... ;)

PeAcE

Det är ju kul det där..

Med hur vi i Sverige lyckas klanka ner på andra traditioner och kulturer bara för att de strider emot våra. Jag fick en snilleblixt i matsalen idag när jag tittade mej omkring. Hm, nu fick jag lustiga bilder i huvudet som inkluderar en blixt, en matsal och mitt huvud. :bigeyes:

Iallafall. Tex när man läser om islam i skolan. (Innan jag går vidare vill jag bara säga att jag inte alls har något emot islam, även om vissa traditioner som finns i muslimska länder - men inte har särskilt mycket att göra med islam eller Koranen - tycks för mej lite konstiga.) Dåså, back to the fråga. Man läser att kvinnor och män är så uppdelade. Och så visar de en bild på ett klassrum i något muslimskt land där männen och kvinnorna är åtskilda. Man tänker: "nej, men så kan det ju inte vara! :O "

Men tänk efter nu. Hur ser det ut i våra klassrum, eller matsalar? Likadant. Vi kanske inte har en vägg som skiljer oss åt, men nog sitter tjejer bredvid tjejer och killar bredvid killar. Kanske inte om alla har känt varandra i flera års tid. Men i min klass som har gått ihop en månad, så sitter killarna på en rad, överallt. Det sker helt spontant.

Och så klagar vi på att andra kulturer är konstiga. När vår egen är skitkonstig. Och kvinnoförnedrande ganska ofta.
Det är ju lustigt. Genus/könsroller kallas det.

peace

OMG!

Igår hade jag 33 besökare :bigeyes: REKORD! Asså jag vet inte vad jag ska säga, är det fel på blogg.se eller är det sant?! TACK ISÅFALL! ♥


En liten halvsuddig bild får ni på mej. Mohahah.

På tal om inget så är jag pågång med en ny design till bloggen. (igen. men det kan inte hjälpas, jag älskar att hålla på med allt vad webbdesign heter....) Hur som helst om den inte failar kommer den väl upp här om ett tag. It's gonna be dope!

Jag funderar även på att byta bloggnamn. Inte för att jag har dissat MJ eller nåt, nej nej, NEVER. :bigeyes: Nej alltså, jag känner att det inte täcker alla områden jag bloggar om. Det här är ju inte en MJ-blogg egentligen, även om det slinker in lite vackra bilder då och då ;) Så jag kanske ska döpa den till nåt mer allmänt.

Är det nån som vet om det är fysiskt möjligt att byta bloggdomän?? Jag vet att det "går", men försvinner alla ens inlägg då? Anyone?

peace

Nu åker jag och dansar

med ViBE, härligt ♥ Ska bli kul och träffa alla igen, det va typ 1½ vecka sen sist.

Inget särskilt intressant eller tankeväckande inlägg. Men förhoppningsvis får ni mer av den varan när jag kommer hem. Stay tuned!peace

Josse och jag latar oss

I min nya soffa ♥ Jag har just upptäckt att mitt fynd för 600 kr på blocket är den bästa soffan att chilla i. Jag är nästan stolt över mig själv som köpte den. Vi var ute och fotade förut, här kommer några bilder :)


Vi ska snart hem till henne. Vi ska sova under bordet i natt. Var ska ni sova?

peace


Söta tjejer vs. coola killarSå här ser det ut jämt.

Och jag blir så arg. Som vanligt.
Varför ska tjejerna vara söta och få katter på sina kort, medan killarna vara coola och ha gangsterkillar på framsidan av deras kort? Jo, just för att samhället ser tjejer och killar så.

Tjejerna ska vara i bakgrunden, det har de ju lärt sig hela tiden, från att de var små. De ska vara tysta och stillsamma, medan killar ska ta för sig och det gör inte så mycket om de stör lite, de är ju pojkar, vad kan man annars vänta sig?  

Åh, vad sur jag blir. Och ändå är Sverige en av de mest jämlika länderna i världen. Och det är så här illa.

Ledsen i ögat.

peace

Very talented guys


Oj, vad jag är gnällig

Idag har vi haft den hemskaste gympalektionen som någonsin funnits. Jag visste att den skulle komma, och idag kom den. Vi har sprungit. :bigeyes: Usch usch. Jag är så sjukt dålig på att springa, jag får panik och spykänslor när jag gör det. Dom säger ju jämt "att man mår ju så bra när man är klar..." DOM LJUGER! Det är inte sant! Jag mådde hemskt och hade andnöd när jag kom i mål. Det som tog mig genom sista varvet var Michael Jackson, obviously. Jag bara "okej nu gör jag detta för honom", annars hade jag fuckin ramlat ihop :bigeyes: FYFAN VAD JAG HATAR ATT SPRINGA.

Jag tänker ta igen detta när vi har dans på gympan om några veckor. DÅ JÄVLAR :D

Plus att jag ramlade i en backe och föll framstupa. Det måste sett hemskt roligt ut. (Ja Josse, det var exakt som när jag ramlade på en plan, asfalterad väg på Öland.) Jag tror liksom inte att jag snubblade på nåt, utan jag bara flög framåt hux flux. Skratta ni. Fast det gjorde jag också när jag låg där på marken helt jordig.
Det blir liksom mindre pinsamt då.

Nu ska jag duscha.

pEaCe


Haha den här bilden är så jädra härlig.

My shirt and hood!! :D


Ja, ni gissade rätt, mina tröjor kom på posten idag :D OCH, jag är ingen modell, därför ser jag lite dum ut på alla kort, men så får det vara.... Dock hade jag velat ha den t-shirten i en storlek större men..... AAAAAHH den finns ju på somewear.se för halva priset ju! Och min storlek! Ae, det blir och skicka tillbaka min och beställa därifrån istället. VA krångligt allt ska VaRa Då?! :bigeyes:

Peace

Dessa är amanda tröjor


What is there to say? "we are the world" = MJ = kanon-tshirt


Myyyyyys :)


Peace

Varför heter dom inte McBritt?Varför ska de typiskt svenska namnen vara killnamn?

Jo, för att män är normen. Varför har Mc'Donalds inte en hamburgare som heter McBritt? Varför ska de bara ha killnamn?

Jag slår vad om att de inte ens gjorde det medvetet. Det är så inpräntat i våra hjärnor att män är självklara, de ska alltid komma först. Det kommer att bli svårt att ändra på.

Behöver jag nämna att jag inte tänker äta hamburgaren.? Då köper jag ju konceptet, och det vore ju lite dubbelmoral.

Peace

InstagramSå var det det här med Instagram då. Som alla håller på med nu. Brukar vara sen med att skaffa såna här sidor, och modetrender följer jag inte över huvudtaget, men jag måste erkänna att den här sidan är ju cool :) Man kan ju göra coola bilder ju!

Peace

Dåligt med uppdatering känner jag...

Idag har jag haft min första disskusion om jämställdhet mellan män och kvinnor med en so-lärare! :D Det firade jag med kladdkaka när jag kom hem. Värt att firas ju, nu har ju so:n börjat på riktigt!Peace

Efter insparkenHaha jag ser ut som skit, men jag hade kul iaf! :) Det står KGB på bröstet om ni undrar, det står för KunskapsGiganternas Brödraskap haha ;) Det röda bandet betydde att jag inte ville ha någon sprit, jag dricker inte, jag är ju knappt 16. Jag hade lika kul ändå, och kan man inte ha kul utan sprit tycker jag man är lite tråkig, eller vad säger ni? :D

Vi hörs senare!

peace

ain't no such thing as halfway crooksNu drar jag på inspark/nollning, håll tummarna för mej!


PEACE

Nej, ja var inte alls trött, no no

P E A C E

RSS 2.0